Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 07:52

Συναυλία της παιδικής χορωδίας Rosarte στη Κυπαρισσία 

 

Με την πολυβραβευμένη παιδική χορωδία Rosarte υποδέχεται το 2018 ο Δήμος Τριφυλίας στην συναυλία που θα δώσουν αυτό το Σάββατο 6 του μηνός στις 9 ώρα το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.

Ενώ στην διάρκεια της  εκδήλωσης θα τιμηθούν  η πρώην αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Πηνειώ Βασιλοπούλου για την κοινωνική της προσφορά και ο παραολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Θεόδωρος Αλεξάς, καταγόμενος από τα Φιλιατρά.

Στην εορταστική συναυλία συμμετέχουν 70 παιδιά και έφηβοι τους οποίους το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει  επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα. 

Να σημειώσουμε ότι η  χορωδία Rosarte στεγάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και λειτουργεί ως φυτώριο ικανότατων και πεπειραμένων χορωδών, με δεκάδες συναυλίες ετησίως στο ενεργητικό τους. Η Rosarte έχει χαράξει μία σπουδαία 16ετή πορεία με διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους του Πνεύματος και της Τέχνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι η μόνη ελληνική χορωδία που έχει κερδίσει δύο φορές χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιάδες Χορωδιών (GRAZ/Austria 2008 & RIGA/Latvia 2014) και κατατάσσεται στις καλύτερες παιδικές χορωδίες του κόσμου.

Κ.Μπ.

* H φωτογραφία είναι από την σελίδα της χορωδίας στο Facebook